Guggul botade migrän

Jag har funderat på att sälja ayurvediska kosttillskottöver nätet men man får inte lov att tala om vad de är bra mot, för då anses det vara ett läkemedel - naturläkemedel. Och då måste det registreras och ha gedigen dokumentation över verkningarna, vilket är mycket kostsamt förstås. Däremot gäller yttrandefriheten och tryckfriheten fortfarande så jag kan skriva vad jag själv upplevt.

Yogaraj Guggul tog jag i knappt två månader.Min migrän och mycket svåra mensvärk försvann. Till och med jag blev förvånad över hur snabbt det gick! Dessa problem har jag lidit en längre tid av. Jag har använtandra örter och kosttilskott men med guggul måste jag träffat rätt i prick.

Guggul är känt för sin mycket renande verkan på kroppen, stärker matsmältningen ochkan sänkakolesterol. Jag märkte att blodet blir mer lättflytande. Guggul kan öka aptiten och när den fick den effekten slutade jag ta den. Just aptiteffekten kommer först efter ett tags användning. Det man kan märka är annars att man får en klarare hunger och känner inte sug efter sötsaker utan riktig mat. Läs om guggul bland mina örter och mer om migrän.

Yogaraj guggul är en kombination av guggul och hel del andra örter. Den säljs av Ayur-Veda AB, se bland mina länkar.